VPRAŠAJTE CANDY

VPRAŠAJTE CANDY

Candy je ob vas v vsakem trenutku. Potrebujete nasvet glede uporabe in vzdrževanja svojega aparata ali pa želite pomoč pri izbiri pravega? Pišite nam in na podlagi svojih bogatih izkušenj vam bomo odgovorili.

Če potrebujete tehnično podporo, se obrnite na spletni center za podporo uporabnikom, kjer vam bodo ustrezno svetovali.

Sam doma – vodnik za preživetje

30/06/16
Kategorije:

Sedem let skomin ni le naslov starega filma. Kadar moški ostanejo sami doma, se to lahko za številne od njih spremeni v nočno moro, saj se kar naenkrat znajdejo brez čistega perila in si na dom naročajo hrano iz restavracij, za hišo pa se zdi, da bo zdaj zdaj eksplodirala – vsaj v očeh njihove boljše polovice … Želite narediti vtis nanjo? Pomagali vam bomo s praktičnimi nasveti za »preživetje doma«.

Preberite več

Kako naj očistim steklo na notranji strani pečice?

04/02/16
Kategorije:

Naj dvigne roko tisti, ki se še nikoli ni znašel v škripcih, ko je bilo treba očistiti pečico! Zlasti če ste vrhunski kuharski mojster, veste, da so ostanki maščobe in olja neprizanesljivi. Čiščenje pečice je zagotovo eno od najzahtevnejših gospodinjskih opravil, ki pa mu boste kos, če boste upoštevali nekaj preprostih napotkov.

Preberite več

Kako lahko poskrbim za kakovostno shranjevanje živil v hladilniku? Skrbno preberite naslednje nasvete – in plesen in zavržena hrana bosta preteklost.

07/07/15
Kategorije:

Pravilna razporeditev in shranjevanje živil v hladilniku sta ključ do ohranjanja njihove svežine: to so vedele že naše babice. Oglejmo si nekaj teh starih modrosti, da vam ne bo treba hrane nikoli več metati stran in da boste zmagali v boju proti plesni, neprijetnim vonjavam in gnitju živil.

Preberite več

Kaj pomenijo simboli na etiketah oblačil?

16/04/15
Kategorije:

Tipičen prizor: kupili ste novo oblačilo in pred prvim nošenjem odrežete etiketo z napotki za pranje in jo na hitro preletite. Preden jo vržete v smeti, jo pozorno preberite. Oglejmo si, kaj pomenijo simboli, in kako so povezani s programi pranja.

Preberite več