VPRAŠAJTE CANDY

VPRAŠAJTE CANDY

Candy je ob vas v vsakem trenutku. Potrebujete nasvet glede uporabe in vzdrževanja svojega aparata ali pa želite pomoč pri izbiri pravega? Pišite nam in na podlagi svojih bogatih izkušenj vam bomo odgovorili.

Če potrebujete tehnično podporo, se obrnite na spletni center za podporo uporabnikom, kjer vam bodo ustrezno svetovali.

Kako naj očistim steklo na notranji strani pečice?

04/02/16
Kategorije:

Naj dvigne roko tisti, ki se še nikoli ni znašel v škripcih, ko je bilo treba očistiti pečico! Zlasti če ste vrhunski kuharski mojster, veste, da so ostanki maščobe in olja neprizanesljivi. Čiščenje pečice je zagotovo eno od najzahtevnejših gospodinjskih opravil, ki pa mu boste kos, če boste upoštevali nekaj preprostih napotkov.

Preberite več

Zamenjati nameravam svoj pralni stroj s sprednjim polnjenjem. Ali obstaja aparat, ki ne zavzame veliko prostora, ne da bi to vplivalo na rezultate in učinkovitost pranja?

03/11/15
Kategorije:

Pomislite na zmogljivost, ki jo potrebujete, hkrati pa tudi na prostor, kamor boste stroj postavili. Ocenite količino perila, ki jo boste prali glede na svoje navade. V ponudbi modelov, ki obsega tudi zelo globoke, boste zagotovo našli stroj prave zmogljivosti in pravih mer.

Preberite več

Kako lahko poskrbim za kakovostno shranjevanje živil v hladilniku? Skrbno preberite naslednje nasvete – in plesen in zavržena hrana bosta preteklost.

07/07/15
Kategorije:

Pravilna razporeditev in shranjevanje živil v hladilniku sta ključ do ohranjanja njihove svežine: to so vedele že naše babice. Oglejmo si nekaj teh starih modrosti, da vam ne bo treba hrane nikoli več metati stran in da boste zmagali v boju proti plesni, neprijetnim vonjavam in gnitju živil.

Preberite več