Vprašajte Candy
Nazaj na blog

Lahki poletni recepti z mikrovalovno pečico COOK-IN-APP

Cook in App

Vaš osebni kuhinjski pomočnik je končno tu! Nova revolucija se imenuje COOK-IN-APP – gre za inovativno mikrovalovno pečico, ki je bila oblikovana z namenom, da nudi več kot le pogrevanje, in je v resnično pomoč pri hitri pripravi okusnih jedi, primernih za vse potrebe.

Ste že kdaj imeli v rokah ponev ali vklopili mikrovalovno pečico? Brez skrbi, pečica COOK-IN-APP vas bo po korakih vodila pri pripravi odličnih jedi v zgolj nekaj minutah.

Prenesite aplikacijo Candy simply-Fi in odprite razdelek z nasveti in namigi, kjer boste našli uporabne in praktične nasvete o dodatnih možnostih za uporabo mikrovalovne pečice: pod naslovom »Kuhanje« boste našli zanimivosti in informacije o posameznih živilih, pod naslovom »Recepti« pa številne ideje, razdeljene po glavnih kategorijah. Želite nekaj malega za pokušino? Odišavite hišo, razkužite steklene kozarce, izboljšajte kuhanje zelenjave, odkrijte lastnosti več kot 30 živil in še veliko več.

Na voljo je cel kup receptov, od takih za brezglutenske jedi za najmlajše do predlogov za sveže poletne menije in sladice. Recepte, ki so jih ustvarili profesionalni kuharji posebej za uporabo v mikrovalovni pečici, spremljajo slike, da so uporabniku prijaznejši in lažje izvedljivi.

Pečica COOK-IN-APP je zlasti primerna za dve skupini zelo zahtevnih strank: matere in ljubitelje zdrave hrane.

Če želite pripraviti obrok za dojenčka, uporabite funkcijo »Baby Food«, ki omogoča pripravo hrane in juh za dojenčke s pomočjo številnih prednastavljenih programov. Lahko pa jo uporabite tudi za segrevanje mleka do primerne temperature ali steriliziranje stekleničk ali dud vašega dojenčka.

Prisegate na lahko in zdravo kuhinjo? S programom »Cook Light« lahko pripravite izvirne jedi z zmanjšano vsebnostjo maščob, na primer jogurt, stročnice ali polnozrnate testenine – samo izberite najljubši recept in vklopite program. Pečica COOK-IN-APP misli namesto vas in vam skuha večerjo.

Presenetite družino vsak dan z novo jedjo in zadovoljite še tako zahtevne goste.

V ponudbi so pečice s prostornino 20, 22, 25 in 30 litrov, tudi v kombinirani izvedbi ali z žarom. Od barv so na voljo srebrna, rdeča, črna in bela – izberite tako, ki se bo najbolje zlila z vašim okoljem. 

30/06/16
Kategorije: