Vprašajte Candy
Nazaj na blog

Hladilniki Krio Suite: največje udobje za vaša živila

Hladilniki Krio Suite: največje udobje za vaša živila

 

Krio Suite je hladilnik iz Candyja, zasnovan z namenom, da izpolni potrebe vsakega živila. Izdelek, oblikovan za izboljšanje udobja in ergonomije, združuje najboljše tehnologije.

 

Dizajn

Dizajn je poudarjen z novim vrhunskim zaslonom z belo diodo LED, delno kovinskimi policami in satenastim leskom. Nova stropna dioda LED, vklop in izklop hladilnika samo z dotikom prsta, ventilacijski sistem Air Fan, ki zagotavlja optimalno razporeditev hladu in enakomerno temperaturo v hladilniku: to je le nekaj razlogov, da svojim živilom omogočite, da doživijo Suite.

Tehnologija 

Tehnologija hkrati zagotavlja najboljše kroženje zraka za ohranitev optimalnih lastnosti živil (ventilator in sistem No Frost), visoko energijsko učinkovitost, nižjo glasnost in manjši ogljični odtis. Vsi modeli so opremljeni tudi z inverter kompresorjem in kondenzatorjem, vgrajenim v steno hladilnika, nekateri od njih pa se uvrščajo celo v energijski razred A+++.

Občutite

Občutite ergonomsko zasnovo za udobno uporabo brez sklanjanja. Spoznajte novi predal za sadje in zelenjavo z uravnavanjem temperature ter predal Fresh Zone za sveža živila, kot so meso, sir in ribe. Oba predala imata teleskopska vodila, ki omogočajo še lažje in tišje odpiranje, ter srebrne oznake, ki prikazujejo živila, primerna za shranjevanje v posameznem predalu.

Vsi hladilniki iz te linije imajo police, ki jih je mogoče prestavljati po višini, s funkcijo »Stop-Back« in edinstveno tehnologijo »Safety Close«, ki preprečuje nenamerno odpiranje vrat.

25/07/16
Kategorije: