RapidÓ

Logo Rapido

 

NAJPREPROSTEJŠI NAČIN ZA PRIHRANEK ČASA

 

Oglejte si video

PRIHRANITE ČAS S PRALNIM STROJEM CANDY RAPIDÓ. VSAK DAN.

V sodobnem življenju je najdragocenejša dobrina čas. Zato je prav čas v osrčju zasnove novega pralnega stroja Candy RapidÓ – hitri in učinkoviti dnevni programi pranja zagotavljajo prihranek časa, da se lahko v miru posvetite svojim najljubšim stvarem, in tako izboljšujejo kakovost vašega življenja. 65% ljudi raje uporablja hitre programe*, vendar pogosto ne morejo izbrati prave kombinacije, s katero bi dosegli najboljše rezultate. Candy tudi tukaj nudi preproste, a hkrati pametne in inovativne rešitve: najpopolnejši nabor 9 hitrih programov na trgu in ekskluzivno funkcijo Snap&Wash. Hitrejše in pametnejše, mar ne?

*Podatki temeljijo na analizi aplikacije Candy simply-Fi.

Odkrijte celotno ponudbo
 

NAJPOPOLNEJŠI NABOR DEVETIH HITRIH PROGRAMOV NA TRGU

S pralnim strojem Candy RapidÓ se vam ni treba več odločati med prihrankom časa in brezmadežnim perilom: zaradi vrhunske tehnologije novega motorja je sedaj učinek pranja za 50 odstotkov boljši (v primerjavi z običajnimi motorji), kar zagotavlja najboljše rezultate hitrih programov doslej.

 

MAKSIMALNA HIGIENA V MANJ KOT ENI URI

Izberite hitri dnevni program ”Higienično 59’”za popolno dezinfekcijo in globinsko čiščenje vaših oblačil. Program, ki traja samo 59 minut, skozi celoten cikel pranja vzdržuje temperaturo vode na 60°C in s tem ščiti pred alergijami, bacili, bakterijami in drugimi faktorji, ki lahko kratkoročno vplivajo na vaše zdravje.

 

VSAKODNEVNO PRANJE ŠE NIKOLI NI BILO TAKO HITRO

Ste pripravljeni na novo doživetje? Z ekskluzivno funkcijo Snap&Wash v aplikaciji Candy simply-Fi lahko odkrijete, kateri program je najboljši za vaše perilo – in to kar prek pametnega telefona! Preprosto fotografirajte kup mešanega perila in aplikacija vam bo ponudila ustrezni najhitrejši program. Funkcija poleg tega samodejno nastavi pravo temperaturo in hitrost ožemanja. Pameten prihranek časa.

 

IZJEMNO UDOBJE ZARADI VIŠJE IN VEČJE ODPRTINE

Višja in večja vrata, ter inovativna ergonomska oblika zaslona omogočajo udobno upravljanje brez sklanjanja. Polnjenje, praznjenje in upravljanje pralnega stroja še nikoli ni bilo tako lahko in preprosto.

 

PRALNI STROJ, KI GOVORI Z VAMI

Za še boljšo uporabniško izkušnjo ima RapidÓ sistem za povezavo z brezžičnim omrežjem. Nasveti za pranje in podpora v vašem jeziku so vedno pri roki. Prek aplikacije Candy simply-Fi lahko govorite z RapidÓ, ta pa vam bo odgovoril na vprašanja o najprimernejšem programu pranja in odstranjevanju madežev ter na številna druga.

Na voljo pri teh spletnih trgovcih