Izkoristite možnosti hladilnika do popolnosti

Zmogljivost, učinkovitost, enostavnost uporabe: hladilniki Candy s tehnologijo povezovanja vam olajšajo vsakodnevno življenje. Odkrijte, kako lahko do popolnosti izkoristile možnosti uporabe, tako da preizkusite vse njihove ekskluzivne funkcije povezljivosti v Candy aplikaciji: celoten nabor pametnih rešitev, posebnih funkcij in praktičnih nasvetov za enostavno shranjevanje hrane na najboljši način

 

Najboljši nasveti s funkcijo Food Locator

Včasih je težko točno vedeti na katero mesto je najbolje shraniti posamezna živila v hladilniku, še posebej, če gre za novo sestavino. V Candy aplikaciji izberite živila, ki jih želite shraniti, in dobili boste konkretne nasvete in predloge na katero mestu v hladilniku jih shraniti, da ostanejo čim dlje čim bolj sveža.

 

Govorite s svojim hladilnikom

S svojim hladilnikom lahko enostavno komunicirate s svojim glasom preko pametnega telefona ali digitalnih pomočnikov. Spreminjate lahko nastavitve in temperature, postavljate vprašanja in v realnem času prejemate predloge za najboljše metode shranjevanja živil

 

Upravljanje hladilnika na daljavo

S Candy aplikacijo lahko na daljavo nastavite in prilagodite moč hlajenja hladilnika. Po potrebi, kot na primer v primeru višje zunanje temperature ali povečane količine živil v hladilniku, lahko aktivirate funkcijo povečanja moči hlajenja in nastavite funkcijo Super Freezing ali Super Cooling, da zagotovite popolno zaščito shranjenih živil.

 

Za žejo poskrbi funkcija Smart Drink assistant

Se želite osvežiti s hladno pijačo? Nič lažjega. Preprosto izberite svojo najljubšo, postavite jo v hladilnik in Candy aplikacija vas bo obvestila, ko bo pijača ravno prav ohlajena.

 

Prihranite energijo, ko ste na dopustu

Se odpravljate na dopust? Ko vas dalj časa ni doma, vklopite način delovanja Holiday Mode, da zmanjšate porabo energije. Na daljavo preko Candy aplikacije hladilnik znova vklopite na normalno delovanje, da bo pripravljen za uporabo, ko se vrnete domov. 

 

Načrtujte obroke s funkcijo Candy Inventory assistant

S pomočjo Candy aplikacije in funkcije Inventory Assistant boste imeli pregled nad zalogo v hladilniku in tako lažje tedensko načrtovali obroke in sestavili seznam za nakup. Aplikacija vas bo obvestila tudi o skorajšnjem poteku roka trajanja posameznih živil v hladilniku in zamrzovalniku. Tako boste zavrgli manj hrane in prihranili pri stroških za nakup živil.

Vstopite v svet povezljivih rešitev

 

Video recepti

Odkrijte več
 

Nasveti & Triki

Odkrijte več