Pri Candyju verjamemo v pametne inovacije. A le v točno določene:takšne s pravim, pristnim vplivom na potrebe ljudi. Takšne, katerih zasnova ljudem olajša vsakodnevno življenje. Takšne, ki zavračajo elitizem, ampak želijo biti dostopne vsakomur. Bianca vse to odlično združuje. Naš novi pralni stroj – vaš novi pralni stroj – je najpametnejši in najpreprostejši za uporabo doslej.

 

 

OPRANO V SAMO 59 MINUTAH

PRIHRANITE ČAS

S funkcijo Zoom lahko Bianca najboljše rezultate pranja na vseh vrstah tkanin in pri vsakem programu doseže v manj kot eni uri.

REZULTATI PRANJA RAZREDA A*

Ko vklopite funkcijo Zoom, ekskluzivni sistem Mix Power Jet+ čisto pralno sredstvo vbrizga neposredno v tkanino in skupaj z močnejšim grelcem ter novejšo elektroniko zagotovi najboljše rezultate pranja v kratkem času.

* Za bombažno in sintetično perilo ter perilo z mešano sestavo

 

 

 

 

 

ENOSTAVNO UPRAVLJANJE SAMO Z ENO ROKO

NAJBOLJ INTUITIVNO DOSLEJ

Pozabite na gumbe. Bianca vam omogoča, da najuporabnejše programe in najbolj priljubljene možnosti poiščete v svojem jeziku in z dotikom prsta. Gumb ima zaslon na dotik, po katerem boste zlahka drseli, velike črke in ikone pa uporabo in berljivost še olajšajo..

VSE NA DOSEGU PRSTA

Edinstveni zaslon Smart Ring omogoča, da združite osem programov, ki jih tedensko najpogosteje uporabljate, s štirimi najuporabnejšimi možnostmi in tako dobiteširok razpon rešitev. (več kot 700 kombinacij)

ERGONOMSKA UPORABA

Posebni 11-stopinjski naklon zaslona Smart Ring omogoča, da pralni stroj upravljate stoje, brez pripogibanja. Tega vas bodo razbremenila tudi steklena vrata, ki so še večja, višja in lažja.

Talking Bianca

 

 

KOMUNICIRAJTE S SVOJIM PAMETNIM PRALNI STROJEM

UPORABITE GLAS, DA POSKRBITE ZA PERILO

Aplikacija simply-Fi omogoča, da stroj upravljate tako, da se z njim sproščeno pogovarjate. Prosite Bianco, naj zažene program: zagnala ga bo in vas opozorila, ko bo zaključen. Prosite Bianco za nasvet glede pranja in dobili ga boste.

POGOVARJAJTE SE S PAMETNO BIANCO

Interakcija med vami in Bianco pa vam nudi še več: Biancin posebni algoritem vam omogoča, da prek pametnega telefona s strojem čisto zares spregovorite. Vaš novi pralni stroj razume vaše potrebe, vas popravi, če se kdaj zmotite, in vas dan za dnem spoznava ter vam postreže s pravimi odgovori. Uporabniška izkušnja, kot je še ni bilo.

VEDNO POVEZANI PREK BREZŽIČNEGA OMREŽJA

OSTANITE V STIKU Z BIANCO, KJER KOLI ŽE STE

Talking Bianca je le ena od številnih funkcij, ki so na voljo v aplikaciji simply-Fi, ekskluzivnem sistemu povezanosti, ki vam omogoča, da prek pametnega telefona ali tabličnega računalnika izboljšate uporabniško izkušnjo.

 

NEOMEJENE MOŽNOSTI

V aplikaciji simply-Fi lahko dostopate do številnih uporabnih funkcij:

DALJINSKO UPRAVLJANJE
Zaženite in prekinite program pranja, preverite njegovo stanje in vklopite funkcijo, ki ohranja svežino perila še dolgo po koncu pranja.

DODATNI PROGRAMI
Dostopajte do široke ponudbe dodatnih programov in jih združite z razpoložljivimi možnostmi, da izpolnite katero koli potrebo glede pranja;

NAPREDNI PREGLED 
Opravite razširjen in podroben pregled sestavnih delov in delovanja svojega pralnega stroja. V primeru težav vas aplikacija po korakih vodi pri njihovem odpravljanju;

VARČEVANJE Z ENERGIJO
V vsakem trenutku spremljajte porabo energije in si oglejte uporabne nasvete za varčevanje z energijo. Samodejno vzdrževanje;

SAMODEJNO VZDRŽAVANJE
Prejmite obvestilo, ko je treba očistiti filter in zagnati program za čiščenje bobna (pogostost teh opravil je odvisna tudi od trdote vode na vašem območju).

 

 

PRODAJNA MESTA